11 лютого Україна разом з усім світом відзначала День жінок і дівчат у науці. Наша дружня університетська спільнота має багато прикладів плідної наукової діяльності, один із них – досягнення здобувачки вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (польська) Софії Панчук. За 3 роки дівчина взяла участь у 18 наукових конференціях, у тому числі 10 міжнародних. Опублікувала 19 статей і тез: 6 – одноосібні, 13 – у співавторстві.

За результатами попереднього семестру її рейтинг становить 91,4 (третє місце на факультеті іноземної філології). Крім того, Софія взяла участь у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+ і цілий семестр навчалася в Гданському університеті (Республіка Польща). Завдяки цьому вона значно покращила рівень знань із польської мови й інших дисциплін, зокрема «Робота з текстом», «Культура живого слова та основи риторики», «Гуманітарні науки перед сучасними викликами».

Вітаємо нашу талановиту студентку та бажаємо їй подальших успіхів на науковій та навчальній ниві!

Докладніше прочитати про це можна у газеті “Студентський меридіан” за посиланням: https://meridian.kpnu.edu.ua/2024/02/12/do-dnia-zhinok-i-divchat-u-nautsi-ia-mozhu-oratorskyi-tekst-sofii-panchuk/#more-95052

До Дня жінок та дівчат у науці: досягнення студентки Софії Панчук (Pol1-B21)