Викладачі кафедри беруть участь у міжнародних і зарубіжних наукових конференціях, друкуються в зарубіжних наукових виданнях.

Кафедра планує розширення та укріплення цих контактів, усталення офіційних форм науково-педагогічного співробітництва, обмін викладачами та студентами.

Абрамович С. Д. включений до складу наукової організації «Міжнародний консорціум дослідників релігії різних країн світу» (Польща, Краків, Ягеллонський університет). Бере активну участь в конференції, яку щороку проводить ця організація в містах Закопане і Краків.

Рецензував наукову монографію проф. Г. Хоффмана «Історія релігієзнавства в Польщі (Ягеллонський університет, Польща), а також редагував українське видання цієї монографії.

Виконує обов’язки рецензента наукового журналу «Nomos» (Інститут релігієзнавства Ягелонського університету; Краків, Польща).

Білоусова Т.П. публікує наукові праці у збірниках, що видаються в Білорусі (Мінськ, Гродно), Польщі (Щєцін). Брала участь у міжнародних наукових конференціях.  Співавтор словників, виданих за кордоном.

Дворницька Н.І. публікує наукові праці у збірниках, що видаються у Польщі (Краків). Співпрацює з науковцями різних країн.

Стахнюк Н.О. – учасник і співорганізатор декількох міжнародних проектів зі студентського обміну. Бере участь у науково-методичних семінарах, що проводяться польською стороною в Польщі та Україні й націлені на впровадження передових методик викладання польської мови у вітчизняних навчальних закладах.

Ринда В.В. долучається до участі у  методичних семінарах, організованих польською стороною.

25 жовтня 2019 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася перша Міжнародна наукова конференція «Польське письменництво України», у якій взяли участь представники українських та польських навчальних закладів.

Кафедра налагоджує співпрацю з організацією «Stowarzyszenie Integracja Europa – Wschod» (м. Кєльце, Польша) в рамках міжнародного проекту «POLSKA: Europa w praktyce». Головна мета – застосування на практиці сучасних форм навчання та розвиток тривалих контактів.

Міжнародні наукові зв’язки членів кафедри