В грудні 2021 року завершився конкурс «Польськими слідами Поділля». Його учасниками стали 30 учнів та студентів, які вивчають польську мову і виявили бажання заглибитись у атмосферу минувшини Поділля, пов’язану з історією польського народу.
Приємно відзначити, що серед переможців –  представники групи Pol1-b21 нашого університету Ольга Матищак і Анастасія Івахнюк, а також  та студент групи Т1-b20 природничо-економічного факультету Роман Дудченко.
Вітаємо переможців, бажаємо їм подальших творчих успіхів і дякуємо за участь у конкурсі всім, хто спробував свої сили: Катерині Лабузовій, Наталії Гриб та ін.
Варто зазначити, що Конкурс відбувався під почесним патронатом Генерального Консульства Республіки Польща у м .Вінниця. До організації конкурсу долучились асистент кафедри Вікторія Ринда й завідувачка кафедри слов’янської філології та загального мовознавства Наталія Стахнюк.

Конкурсні праці розіщені у збірнику, який уклалв доцент кафедри Барбараю Янушкєвіч під науковою редакцією професорів Анатолія Філінюка та Семена Абрамовича.

Вітаємо переможців конкурсу «Польськими слідами Поділля»!